Kontor og kombinasjonslokaler

DORA 50 aar 165 slogan

Adresse: Dora Bunker, Maskinistgata 1
Total arealstørrelse: Ca 3700
Areal størrelser: Ca 200 m2 – 1200 m2
Etg:  1-3

sjøsiden

I Dora bunkeren er det muligheter for å leie kontor og kombinasjonslokaler. I dag er det kontorer på Sjøsiden av bygget med utsikt over kanalen, fordelt på 1-3 etasjer. Det er også kombinanasjonslokaler som kan brukes til for eksempel, kontorer,  verksted, produksjon, lab o.l. 

Det er god takhøyde og lokalene har tekjøkken, garderober, toaletter og egen inngang fra nord-øst siden av bygget.

Generelt

For leietakere med spesielle behov, kan vi skreddersy innredning, klimastyring og logistikkløsninger som er energieffektive og fremtidsrettede. Vi har lang erfaring med å tilby nøkkelferdige lokaler. Det er gode parkeringsarealer utendørs for de som ønsker å benytte seg av bil. Det er også en felles kantine i 4.etg i ABM bygget, som kan benyttes for de som leier lokaler og for eksterne. Alle eiendommer eies og forvaltes av Dora Eiendom, som tilbyr omfattende vaktmestertjeneste.

 

 

Om eiendommen

Kontakt:
Aase
Åse Grimso
932 59 753 / 73 52 77 17
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Lokaler:

Bruk av informasjonskapsler (cookies) gjør det lettere for oss å presentere tilpasset innhold og forbedret brukeropplevelse på www.dora.no.
Ved å klikke OK, aksepterer du at vi lagrer informasjonskapsler i nettleseren på din PC/nettbrett/mobil.
Les vår personvernerklæring OK - Aksepterer