Kontorer

DORA 50 aar 165 slogan

Adresse: ABM-bygget (Arkivsenteret), Maskinistgata 1
Total arealstørrelse: Ca 4000 mferdigstilt 2006
Arealstørrelser: Ca 200m2 - 1000m2

ABM bygget

I 2006 ble nytt kontorbygg ferdigstilt, som i dag brukes til Arkivsenter. Dagens planløsning er basert på en kombinasjon av cellekontorer og åpne kontorløsninger. Arkivsenteret består av fire arkivinstitusjoner, ett bibliotek og ett museum.

Egenskaper:

  • Behovsstyrt varmeregulering
  • Styring av ventilasjon etter luftkvalitet og bevegelse
  • Styring av lys etter bevegelse og ur
  • Grønnprofil
  • Fleksibilitet i forbindelse med omgjøring av areal

Generelt

For leietakere med spesielle behov, kan vi skreddersy innredning, klimastyring og logistikkløsninger som er energieffektive og fremtidsrettede. Vi har lang erfaring med å tilby nøkkelferdige lokaler. Det er gode parkeringsarealer utendørs for de som ønsker å benytte seg av bil. Det er også en felles kantine i 4.etg i ABM bygget, som kan benyttes for de som leier lokaler og for eksterne. Alle eiendommer eies og forvaltes av Dora Eiendom, som tilbyr omfattende vaktmestertjeneste.

For å ivareta sikkerheten for arkivene, lesesalene og kontorene i ABM-bygget er det en felles resepsjon i 1.etg som ivaretas av Securitas.

Om eiendommen

Kontakt:
Aase
Åse Grimso
932 59 753 / 73 52 77 17
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Lokaler:

Bruk av informasjonskapsler (cookies) gjør det lettere for oss å presentere tilpasset innhold og forbedret brukeropplevelse på www.dora.no.
Ved å klikke OK, aksepterer du at vi lagrer informasjonskapsler i nettleseren på din PC/nettbrett/mobil.
Les vår personvernerklæring OK - Aksepterer