Personvererklæring

DORA 50 aar 165 slogan

Denne personvernerklæringen angir retningslinjene våre og beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om våre kunder og om besøkende på våre hjemmesider, hvordan og hvorfor vi samler inn og bruker opplysningene samt hvordan vi ivaretar våre kunders rettigheter og reglene i personvernlovgivningen. Innsamling, lagring, sammenstilling, utlevering og annen behandling av personopplysninger er regulert i personopplysningsloven.

Loven stiller bl.a. strenge krav til konfidensialitet og sikkerhet ved behandling av personopplysninger. Datatilsynet fører tilsyn med loven. «Personopplysninger» er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en fysisk person, f.eks. navn, bostedsadresse og epostadresse.

BEHANDLINGSANSVARLIG
Dora Eiendom AS (datterselskap av Dora Holding AS) er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Med «behandlingsansvarlig» menes i loven den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke hjelpemidler som skal benyttes. Det er den behandlingsansvarlige som er ansvarlig for at behandlingen av personopplysninger skjer i henhold til loven. Kontaktinformasjon til Dora Eiendom AS finner du helt nederst i denne personvernerklæringen.

HVILKE TYPER PERSONOPPLYSNINGER SOM BEHANDLES
Hvis du er privatkunde hos oss lagrer vi din kontaktinformasjon (inkludert navn, fødselsdato, bostedsadresse, telefonnummer og epostadresse).

Vi lagrer også epost og annen skriftlig kommunikasjon vi mottar fra deg, inkludert tilbakemelding du gir oss vedrørende kundeforholdet ditt, vårt tjenestetilbud, vår kundeservice eller liknende.
Dersom vi mottar opplysninger fra deg i forbindelse med at du samtykker til å:
(i) delta i noen av våre spørreundersøkelser eller konkurranser,
(ii) motta nyhetsbrev og oppdateringer, eller
(iii) delta i liknende aktiviteter, lagrer vi disse opplysningene.

FORMÅLET MED BEHANDLINGEN – HVA OPPLYSNINGENE BRUKES TIL
Kontaktopplysningene, eventuelle tilleggstjenester og opplysningene vi ellers mottar fra deg, lagres først og fremst for å kunne administrere kundeforholdet ditt og levere deg tjenestene du får fra oss. Dette omfatter bl.a. fakturaer, håndtere betalinger og kommunisere med deg i forbindelse med ditt kundeforhold og gi deg nødvendig hjelp og nyttig informasjon. Opplysningene setter oss samtidig i stand til å kunne analysere, tilpasse og forbedre vårt tjenestetilbud og vår kommunikasjon med deg.

HVOR LENGE OPPLYSNINGENE OPPBEVARES
Vi oppbevarer personopplysningene kun så lenge det er nødvendig ut fra de formål som er beskrevet i avsnittet ovenfor eller for å oppfylle bestemte lovkrav. Dette innebærer at lagringstiden for ulike typer opplysninger vil kunne variere. Bokføringsloven gjør at fakturaopplysninger må lagres i minst 5 år. Kontaktopplysningene har vi behov for å lagre så lenge du er kunde hos oss (og en viss periode etter dette bl.a. for å kunne yte deg best mulig service dersom du velger å komme tilbake til oss), mens vi for andre typer opplysninger (f.eks. eposter) kan ha et kortere lagringsbehov.

HVEM VI DELER OPPLYSNINGENE MED
Opplysningene benyttes internt av selskapene eid av Dora Holding AS.

Også enkelte andre tredjeparter utfører tjenester på våre vegne og hjelper oss med drift av virksomheten og levering av tjenester. Slike tredjeparter gis tilgang til relevante opplysninger til bruk for de samme formålene som er beskrevet ovenfor.
Vi inngår skriftlige avtaler med tredjeparter vi deler opplysninger med og stiller tydelige krav om å følge gjeldende personvernlovgivning, inkludert kravene til informasjonssikkerhet.
I den utstrekning det er pålagt ved lov eller rettslig avgjørelse eller nødvendig for etterforskning av mulige lovbrudd mot vår virksomhet vil relevante opplysninger kunne bli utlevert til offentlige myndigheter eller eventuelle andre berettigede.

HVORDAN VI BESKYTTER OPPLYSNINGENE
Vi arbeider planlagt og systematisk med å ivareta informasjonssikkerhet og benytter så vel tekniske som organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte de lagrede personopplysningene mot uautorisert tilgang og bruk. I den utstrekning vi deler personopplysninger med tredjeparter stiller vi tilsvarende krav om informasjonssikkerhet til dem.
I forbindelse med eventuell omorganisering, restrukturering, fusjon, salg eller annen overføring av eiendeler, overfører vi opplysninger, inkludert personopplysninger, forutsatt at mottakeren godtar å respektere dine personopplysninger på en måte som er forenlig med personvernerklæringen vår.
Når vi i delingsprosessen mot formodning overfører personopplysninger til land utenfor EØS og andre regioner med omfattende lover for beskyttelse av personopplysninger, sørger vi for at opplysningene er overført i overensstemmelse med denne personvernerklæringen og som tillatt ved gjeldende lover angående beskyttelse av personopplysninger.

INFORMASJONSKAPSLER OG SPORINGSBILDER
Når du besøker våre nettsider registrerer vi ikke automatisk informasjonskapsler (cookies), sporingsbilder. Ved innsending av kontaktskjema registrerer vi hvilken IP-adresse henvendelsen er innsendt fra.

KOBLINGER TIL ANDRE NETTSTEDER OG TJENESTER
Nettsidene våre kan inneholde lenker til andre nettsteder. Dora Eiendom er ikke ansvarlig for slike eksterne nettsteder.

KONTAKTOPPLYSNINGER
For spørsmål som gjelder personvernerklæringen eller bruk av personlig informasjon, informasjonskapsler eller lignende teknologi, kan du kontakte oss på e-postadressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Du kan også benytte følgende kontaktopplysninger:

Dora Eiendom
Maskinistgata 1
7042 Trondheim
Telefon: +47 97 65 98 67

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 20. november 2018.

 

Hurtigmeny