Om Dora AS

DORA 50 aar 165 slogan

 

Eiendomsselskapet Dora

Dora1 miniDora 1 ble på 60-tallet solgt av Forsvarsdepartementet til private eiere. Dora AS ble stiftet 01.12.1968 som eierselskap for Dora 1. Dora AS (eller AS Dora som selskapet tidligere het) har hatt som hovedformål å forvalte ubåtbunkeren Dora 1 på Nyhavna i Trondheim. Gjennom snart 50 år har selskapet utviklet Dora 1 fra å være en ubåtbunker bygd for krig men uten oppgaver, til å bli en særdeles innholdsrik bygning med en lang rekke spennende leietakere som utelukkende har fredelige gjøremål.

Dora AS er i dag et profesjonelt eiendomsselskap som fortsatt forvalter Dora 1 aktivt samt øvrige bygg ved Dora 1 i selskapets eie. Dora AS er i dag 100% eid av Dora Holding AS. Dora Holding AS eier i tillegg blant annet Dora Munkegata AS, og gjennom dette selskapet bygningsmasse i Midtbyen i Trondheim. All virksomhet i selskapet drives med base på Nyhavna i Trondheim.

Trondheim er en by i sterk vekst. Selskapet er særdeles opptatt av å spille på lag med Trondheim by. Vi er opptatt av en levende Midtby som skal være hjertet i Trondheim. Vi er svært engasjert i arbeidet med å transformere Nyhavna til en god bydel der man kan både arbeide og bo.

 

 

Hurtigmeny

Åpningstider

Mandag til fredag: 0800 til 1600
Lørdag og søndag: Stengt
Telefon: 73 52 77 17
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kontakt oss i dag

Bruk av informasjonskapsler (cookies) gjør det lettere for oss å presentere tilpasset innhold og forbedret brukeropplevelse på www.dora.no.
Ved å klikke OK, aksepterer du at vi lagrer informasjonskapsler i nettleseren på din PC/nettbrett/mobil.
Les vår personvernerklæring OK - Aksepterer