Om Dora AS
logo2

 

Eiendomsselskapet Dora

Dora1 mini
Ubåtbunkeren Dora 1 på Nyhavna i Trondheim ble på 60-tallet solgt av Forsvarsdepartementet til private eiere. Dora AS ble stiftet som et eierselskap for Dora 1, 1.desember 1968. I over 50 år har selskapet utviklet Dora 1 fra å være en ubåtbunker bygd for krig, til å bli en særdeles innholdsrik eiendom med et stort spekter av leietakere, som utelukkende har fredelige formål. 
 
Dora AS er i dag et profesjonelt eiendomsselskap som fortsatt har som hovedformål å eie Dora 1 og tilknyttet bygningsmasse. Drift- og forvaltning skjer i regi av Dora Eiendom AS. Med base på Nyhavna i Trondheim forvalter og drifter Dora Eiendom AS også øvrige eiendommer eid av Dora Holding AS. 

Trondheim er en by i sterk vekst. Selskapet er særdeles opptatt av å spille på lag med Trondheim by og bidra til utviklingen. Vi er svært engasjert i arbeidet med å transformere Nyhavna til en god bydel der man både kan arbeide og bo. Vi er opptatt av en levende Midtby som skal være hjertet i Trondheim. Byutvikling på Nyhavna er å utvikle Trondheim innenfra og ut, og bidra til å styrke Midtbyen. 

 

 

Hurtigmeny

Åpningstider

Mandag til fredag: 0800 til 1600
Lørdag og søndag: Stengt
Telefon: 73 52 77 17
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kontakt oss i dag

Bruk av informasjonskapsler (cookies) gjør det lettere for oss å presentere tilpasset innhold og forbedret brukeropplevelse på www.dora.no.
Ved å klikke OK, aksepterer du at vi lagrer informasjonskapsler i nettleseren på din PC/nettbrett/mobil.