Bedriften
logo2

 

Eiendomsselskapet Dora

Dora1 mini
Ubåtbunkeren Dora 1 på Nyhavna i Trondheim ble på 60-tallet solgt av Forsvarsdepartementet til private eiere. Dora AS ble stiftet som et eierselskap for Dora 1, 1.desember 1968. I over 50 år har selskapet utviklet Dora 1 fra å være en ubåtbunker bygd for krig, til å bli en særdeles innholdsrik eiendom med et stort spekter av leietakere, som utelukkende har fredelige formål. 
 
Dora AS er i dag et profesjonelt eiendomsselskap som fortsatt har som hovedformål å eie Dora 1 og tilknyttet bygningsmasse. Drift- og forvaltning skjer i regi av Dora Eiendom AS. Med base på Nyhavna i Trondheim forvalter og drifter Dora Eiendom AS også øvrige eiendommer eid av Dora Holding AS. 

Trondheim er en by i sterk vekst. Selskapet er særdeles opptatt av å spille på lag med Trondheim by og bidra til utviklingen. Vi er svært engasjert i arbeidet med å transformere Nyhavna til en god bydel der man både kan arbeide og bo. Vi er opptatt av en levende Midtby som skal være hjertet i Trondheim. Byutvikling på Nyhavna er å utvikle Trondheim innenfra og ut, og bidra til å styrke Midtbyen. 

 

 

Arbeid på fjernvarmesentralDora Drift AS er Doras eget forvaltnings- og driftsselskap. Dora Drift er ansvarlig for all drift, vedlikehold og administrasjon av Doras eiendommer. Våre leietakere møter driftpersonell fra Dora Drift daglig i våre bygg. Driftspersonellet kjenner byggene meget godt og kan raskt ta hånd om både planlagt vedlikehold og uforutsette hendelser.

I tillegg leies inn dyktig spesialkompetanse på en rekke fagområder.

Bildet viser arbeid i fjernvarmesentral, Dora. 

bedriften kristin og aase Sammen med våre dyktige leverandører skal Dora være en profesjonell samarbeidspartner for våre leietakere. Dora er opptatt av å kontinuerlig forbedre våre rutiner og verktøy til beste for våre leietakere.

Drift og vedlikeholdI Dora har vi både fokus på drift- og vedlikehold og videreutvikling av våre bygg og våre ansatte jobber målrettet for å skape et godt produkt for våre leietakere. 

 

NybyggI tillegg til videreutvikling av dagens bygningsmasse har Dora en rekke pågående planer som det arbeides kontinuerlig med å realisere. Bildet viser nybygg sør for Dora. Arkitekt: Rambøll arkitekter, Trondheim.

Hurtigmeny

Bruk av informasjonskapsler (cookies) gjør det lettere for oss å presentere tilpasset innhold og forbedret brukeropplevelse på www.dora.no.
Ved å klikke OK, aksepterer du at vi lagrer informasjonskapsler i nettleseren på din PC/nettbrett/mobil.