Jarleveien 12
logo2

Jarleveien

Adresse: Jarleveien 12, Trondheim
Type eiendom:  
Kombinasjonsbygg
Eiendommens areal: Ca 5800 m2
Antall etasjer:
U-3 etasje


Beliggenhet 

Jarleveien 12 ligger i overgangen mellom Nyhavna og Lade, ca 3 km fra Trondheim sentrum. Det er metro-stopp for bussrute 2 like utenfor hovedinngangen mot Jarleveien. I tillegg er det sykkeltraseer til flere bynære destinasjoner og kort avstand til togstasjon. Eiendommen har i dag adkomst fra Jarleveien, og fra Ladebekken.

Lokalene

Jarleveien 12 består av et hovedbygg og et kontorbygg. Hovedbygget er et kombinasjonsbygg som inneholder kontorer, verksted, lett produksjon og forretningsarealer. 

Bygget har i løpet av 2015/2016 gjennomgått en betydelig rehabilitering. Deler av 2.etasje er bygd om til treningsrom med tilhørende garderober. I tillegg er garderobefasiliteter, kontor, møterom, kurslokaler og en enkel kantine pusset opp. 3.etasje er totalrehabilitert og fremstår som ny og moderne med åpne kontorlandksap, kurslokaler og møterom. 

Bygget er tilkoblet fjernvarme. Det er installert 2 personheiser i kontorbygget. 

Generelt

Eiendommen eies av Dora Jarleveien 12 AS (et datterselskap av Dora Holding AS) og forvaltes av Dora Eiendom, med blant annet vaktmestertjeneste. Det er god parkeringsdekning på eiendommen. 

Leietakere

Norservice      

 logo lhl       

 mekonomen logo

 

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon eller for avtale om visning.  

Om eiendommen

Kontakt:
Aase
Åse Grimso
932 59 753 / 73 52 77 17
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Finn Jarleveien 12 på kartet

Bruk av informasjonskapsler (cookies) gjør det lettere for oss å presentere tilpasset innhold og forbedret brukeropplevelse på www.dora.no.
Ved å klikke OK, aksepterer du at vi lagrer informasjonskapsler i nettleseren på din PC/nettbrett/mobil.