Jarleveien 4

DORA 50 aar 165 slogan

Jarleveien

Adresse: Jarleveien 4, Trondheim
Type eiendom:
Service- og kontorbygg
Eiendommens areal: Ca 3000 m2
Antall etasjer:
1-5 etasjer med kjeller


Beliggenhet 

Jarleveien 4 ligger sentralt lokalisert på Nyhavna. Det er sykkeltraseer til alle bynære destinasjoner, busstopp rett ved bygget og 7 minutter gange til Solsiden. I tillegg er det gangavstand til Lilleby holdeplass for lokaltog til blant annet Værnes flyplass. Bygget ligger langs Jarleveien, som gir muligheter for god profilering. 


Lokalene

Jarleveien 4 ble i 1920 bygd for industriformål av Lade fabrikker. I dag er det et service- og kontorbygg med totalt 3000 m2  fordelt på 5 etasjer med kjeller. Det er fleksible kontorareal bestående av alt fra ca 100 m2 til 500 m2. Dagens planløsning er basert på en kombinasjon av cellekontor og åpne kontorløsninger. Lokalene er lyse, har god takhøyde og en flott utsikt over sjøen.

Bygget har de siste år gjennomgått betydelige oppgraderinger, med blant annet en ny personheis i 2016.

Vi har lang erfaring med å tilby nøkkelferdige lokaler i samråd med leietakers ønsker og behov. 

Generelt

Eiendommen eies og forvaltes av Dora Eiendom, med blant annet vaktmestertjeneste. Det er god parkeringsdekning, noe som gjør eiendommen spesielt godt egnet for bedrifter med krav til mobilitet eller kundeparkering. 

Leietakere

Eiendommen huser blant annet SALT Lofoen, Lydsporet AS, Uredd Designkontor AS, Trondheim Vask og Renseri AS, Abeltun & Partnere AS og TVR Yrkesklær AS. 

 

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon eller for avtale om visning. 

 

tvr logo2

TVR yrkesklaer

uredd logo

lydsporet logo

salt logo

Om eiendommen

Kontakt:
Aase
Åse Grimso
932 59 753 / 73 52 77 17
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Finn Jarleveien 4 på kartet

Bruk av informasjonskapsler (cookies) gjør det lettere for oss å presentere tilpasset innhold og forbedret brukeropplevelse på www.dora.no.
Ved å klikke OK, aksepterer du at vi lagrer informasjonskapsler i nettleseren på din PC/nettbrett/mobil.
Les vår personvernerklæring OK - Aksepterer