Skip to content
Ledige lokaler

Dora I

Magasin/arkiv og Kontor
  • Maskinistgata 1, Trondheim, Norge
  • Byggeår 1943
  • Kvm. 42000
Se veibeskrivelse i kartKontakt oss

Med sin grå betongmur og et tak i blå bølgeblikk er Dora I et ruvende bygg på Nyhavna. Dora I har yttervegger som er opp til 3,5 meter tykke, og et tak på ca. 4 meter armert betong.  Bygget er spesielt godt egnet som Magasin, arkiv og lager på grunn av dets inneklima med stabil temperatur og luftfuktighet.

 

På Sjøsiden av Dora I er det mulig å leie kontorer og kombinasjonslokaler med utsikt over Dora-bassenget.

Nyhavna er en bydel i utvikling og har en sentrumsnær beliggenhet i gangavstand til Solsiden og Midtbyen. Eiendommen ligger i nærhet til Strindheimtunellen og har et godt kollektivtilbud, herunder med ny planlagt metrobusstrasé som vil ha stoppested på adressen.

 

Nye gang- og sykkelveinett sikrer god adkomst for gående og syklende. Det er videre etablert rikelig med sykkelparkering ute og inne på eiendommen. Med kort avstand til Lademoen stasjon er lokalene også lett tilgjengelig via tog. For de som trenger å kjøre bil er det parkering for ansatte og gjester på eiendommen.

Dora I er et ikonisk bygg i Trondheim og særegen i sin klassen. Bygget har god skallsikring, stor takhøyde, god lastekapasitet, kjøreporter med gjennomgående kjøregater og god skallsikring. I tillegg har Dora I et eget område for felles mottak til magasinene hvor leietakere kan grovsortere og finsortere innleverte dokumenter og gjenstander før det tas med videre inn til magasinene.

 

Lokalene i Dora I kan tilpasses den enkelte leietaker. Vi kan skreddersy innredning, klimastyring og logistikkløsninger som er energieffektive og fremtidsrettet.

 

Sjøvannet under Dora I varmer opp bygningen om vinteren og kjøler den ned om sommeren. Her har vi et unikt utgangspunkt for å skape et klimanøytralt og kanskje klimapositivt bygg.

Dora I deler fasiliteter sammen med leietakere i Arkivsenteret. Det er betjent resepsjon på gateplan, felles kantine i 4. etasje, parkeringsplasser for ansatte og gjester samt personheis i bygget.

 

Lokalene på Sjøsiden av bygget har egne tekjøkken, garderober, toaletter og egen inngang fra nord.

Fasiliteter

kantine
Kantine
Garderobeanlegg
Garderobeanlegg
Group 37
Sykkelvask
Parkering
Parkering
parkering
Sykkelparkering
Group 2
Gangavstand til Midtbyen
Group
Resepsjon/servicedesk

Fvw017ja
Kqeebcdq
Eafalzsm
Pdrnl5p4
9assg4jy
Tue80nsu

Her finner du

Atea
Mist
133896