Skip to content
0

Fridheimveien 1-3

Annen næring og Kontor
  • Fridheimveien 1-3, Trondheim, Norge
  • Byggeår 2005
  • Kvm. 2800
Se veibeskrivelse i kartKontakt oss

På Øvre Nyhavna ligger Fridheimveien 1-3 som er et kombinasjonsbygg bestående av kontor og produksjonslokaler. I dag består kontorlokalene av en kombinasjon av cellekontor og åpent landskap. Eiendommen ble oppført i 2005 og har et samlet areal på 2800 m2 fordelt på 3 etasjer.

Fridheimveien 1-3 har en sentral beliggenhet på Nyhavna i Trondheim. Med nær tilgang til metrobuss og parkering på området, gir det flere muligheter for effektiv adkomst til lokalene. I tillegg er det godt lagt tilrettelagt for gående og syklende i området. For de som tar tog, ligger Lilleby Stasjon i kort avstand fra eiendommen.

Lokalene kan tilpasses den enkelte leietaker. Det er mulighet for ulike arbeidskonsepter og størrelser.

Eiendommen har resepsjon i 1.etasje. I 2. etasje er det etablert kjøkken og spiserom samt garderober med dusj og toalett. 3.etasje består i dag av produksjonslokaler og har varemottak via egen kjørerampe.

Fasiliteter

profilering
Profilering
Garderobeanlegg
Garderobeanlegg
Group 2
Gangavstand til Midtbyen
Group
Resepsjon/servicedesk

Putkwagm
Ibs4oehi
Hcvfhiao

Nærområdet til Fridheimveien 13 er i utvikling og det er mye som vil skje i løpet av de neste årene. I dag består nærområdet i all hovedsak av ny og gammel boligmasse, næring, dagligvarehandel og annen handel. Blant annet ligger eiendommen 10 minutter gange unna kjøpesenteret City Lade. Det er også etablert flere spisesteder i gangavstand til eiendommen. Noen av disse er Michelin restaurant Credo, Jossa mat og drikke, Edoramen og Taqueros Taco & Tequila

Vi vil gjerne snakke med deg dersom du ønsker mer informasjon om Fridheimveien 1-3

Kontakt oss

Her finner du

Asveco