Skip to content
Ledige lokaler

Ladebekken 50

Kontor
  • Ladebekken 50, Trondheim, Norge
  • Kvm. 3800
Se veibeskrivelse i kartKontakt oss

Ladebekken 50 er et kontorbygg med god beliggenhet i Trondheim Øst i nær tilknytning til Nyhavna. Eiendommen har til sammen 3800 m2 med kontorlokaler fordelt på 3 etasjer samt kjeller.

Nærområdet til Ladebekken 50 er i utvikling og det er mye som vil skje i løpet av de neste årene. I dag består området i all hovedsak av ny og gammel boligmasse, næring og handel. Blant annet ligger eiendommen 5 minutter gange unna kjøpesenteret City Lade.

Ladebekken 50 ligger i overgangen mellom Nyhavna og Lade. Eiendommen har godt kollektivtilbud og med metrobuss som stopper like ved byggets hovedinngang gir det effektiv adkomst til lokalene. Det er godt lagt til rette for syklende og gående til eiendommen. Det er etablert sykkelparkering utenfor byggets hovedinngang. Med kort avstand til Lilleby stasjon er lokalene også lett tilgjengelig via tog. For de som trenger å kjøre bil er det parkering for ansatte og gjester på eiendommen.

Kontorlokalene kan tilpasses den enkelte leietaker. Bygget gir mulighet for ulike arbeidskonsepter samt mulighet for fremtidig omdisponering av arealene.

Eiendommen har flere fellesarealer som kan benyttes av samtlige leietakere. I første etasje er det et felles spiserom/møterom med tilhørende kjøkken. Bygget har i tillegg gode muligheter for profilering. Parkering i både kjeller og på gateplan er tilgjengelig for ansatte og gjester.

Fasiliteter

møterom
Felles møteromsfasiliteter
profilering
Profilering
bussholdeplass
Metrobusstopp
Parkering
Parkering
parkering
Sykkelparkering
Group 2
Gangavstand til Midtbyen

Rxl4elfm
Zlptkzbk
J3wrj3g
Hs1cdjam
Ijn0dm98
Xbo7mg6i

Vi vil gjerne snakke med deg dersom du ønsker mer informasjon om Ladebekken 50

Kontakt oss

Her finner du

Bilde1 2
Dirmin logo
Epic systems svg