Skip to content
0

Styrmannsgata 1-3

Annen næring
  • Styrmannsgata 1, Trondheim, Norge
Se veibeskrivelse i kartKontakt oss

Midt på Nyhavna ligger industrieiendommen Styrmannsgata 1-3. Eiendommen har et samlet areal på 3000 m2 og brukes i dag til bilrettet virksomhet. I dag består eiendommen av salgslokaler, et dekkhotell, innen- og utendørs lager samt en service- og verkstedhall.

Nærområdet til eiendommen er i utvikling og det er mye som vil skje i løpet av de neste årene. I dag består området i all hovedsak av industri og næring. Eiendommen ligger i kort gangavstand til Solsiden hvor det både er handel og restauranter.

Nyhavna er en bydel i utvikling og har en sentrumsnær beliggenhet i gangavstand til Solsiden og Midtbyen. Eiendommen ligger i nærhet til Strindheimtunellen og har et godt kollektivtilbud, herunder med ny planlagt metrobusstrasé som vil ha stoppested like ved eiendommen.

Nye gang- og sykkelveinett sikrer god adkomst for gående og syklende. Med kort avstand til Lademoen stasjon er lokalene også lett tilgjengelig via tog. For de som trenger å kjøre bil er det parkering for ansatte og gjester på eiendommen.

Fasiliteter

Parkering
Parkering
Group 2
Gangavstand til Midtbyen

14a4icme
Dette 2

Vi vil gjerne snakke med deg dersom du ønsker mer informasjon om Styrmannsgata 1-3

Kontakt oss

Her finner du

Bilde4
Pq5qmfh2pd1etcgwfuzcwf2gsvm1490878790776 200x200